EMSCULPT

EMSCULPT - Tretman koji koriste zvijezde poput Kim K, JLo, Megan Fox i Olivije Culpo odsad dostupan i u Poliklinici Milojević

EMSCULPT, jedna je od najbolje čuvanih tajni hollywoodskih zvijezdi i prava revolucija ako pričamo o tretmanima za učvršćivanje i oblikovanje tijela.

Prvi je i najbolji tretman na svijetu koji pomaže pacijentima u izgradnji mišića i oblikovanju tijela, neinvazivno. Štoviše, može se koristiti i za potpuno neinvazivan tretman zatezanja stražnjice što je posebno teško postići samim vježbanjem.

EMSCULPT 1 beforePrije
EMSCULPT 1 afterPoslije
EMSCULPT 2 beforePrije
EMSCULPT 2 afterPoslije
EMSCULPT 3 beforePrije
EMSCULPT 3 afterPoslije
Prije
Poslije

Mišići oblikuju tijelo, a EMSCULPT vrlo učinkovito ubrzava i rezultate koji se postižu vježbanjem, pomažući vam da u što kraćem roku postignete svoje - "body goals”.

EMSCULPT abs beforePrije
EMSCULPT abs afterPoslije
Prije
Poslije

EMSCULPT inducira mišićne kontrakcije, stimuliraju se duboke strukture mišića, a rezultati nisu samo estetski već funkcionalni - gradnja mišića i snaga tijela. Tretiraju se ruke, prednji dio nogu, stražnjica i trbuh.

EMSCULPT je postavio "zlatni standard” kada pričamo o uređajima za oblikovanje tijela, i prvi je uređaj koji je predstavio revolucionarni HIFEM tretman za oblikovanje mišića, a rezultati su potkrijepljeni desecima kliničkih studija.

Studije su pokazale da se volumen mišića povećava za 23%, pri čemu se 16% odnosi na hipertrofiju, odnosno povećanje samog mišića, a 7% na hiperplaziju - nastanak novih mišićnih stanica.

EMSCULPT arms 3 beforePrije
EMSCULPT arms 3 afterPoslije
EMSCULPT arms 1 beforePrije
EMSCULPT arms 1 afterPoslije
EMSCULPT arms 2 beforePrije
EMSCULPT arms 2 afterPoslije
EMSCULPT arms 4 beforePrije
EMSCULPT arms 4 afterPoslije
Prije
Poslije

EMSCULPT se temelji na HIFEM energiji, a sam postupak odvija se samostalno nakon što su aplikatori pričvršćeni. Jedna EMSCULPT sesija uzrokuje tisuće snažnih mišićnih kontrakcija koje su iznimno važne za poboljšanje tonusa i snage mišića tretiranog područja. Navedene inducirane mišićne kontrakcije vrlo su intenzivne, pa je mišićno tkivo prisiljeno prilagoditi se takvim, ekstremnim uvjetima. Mišićno tkivo reagira dubokim remodeliranjem svoje unutarnje strukture, što rezultira izgradnjom mišića, a posljedično i smanjenjem masnog tkiva i oblikovanjem tijela.

slika 2

Naprezanjem mišićnog tkiva započinje proces progresivnog raspada stanica (apoptoza) koji dovodi do postepenog smanjenja sloja masti.

EMSCULPT je neinvazivni tretman koji vam pomaže izgraditi mišiće i time tonirati vaše tijelo bez potrebe za iglama, skalpelima ili anestezijom. HIFEM energija uzrokuje snažne, supramaksimalne kontrakcije, koje izgrađuju novu mišićnu masu. Za razliku od struje koja aktivira samo prostor između kože i mišića, EMSCULPT ide 3 do 7 cm dubine, direktno do mišića. Riječ je o vrlo intenzivnom "treningu", a najbolji je dio da ga obavljate - dok ležite! Naime, nakon pola sata EMSCULPT tretmana, svoje ste mišiće aktivirali kao da ste napravili čak 20 000 trbušnjaka.

Posebno je zanimljiva, a mnogima i jako zgodna činjenica da se za ovaj tretman ne morate svlačiti, tretman djeluje jednako učinkovito i preko vaše svakodnevne odjeće.

Kako bi rezultati tretmana EMSCULPT-om bili što bolji, potrebno je napraviti 4 - 6 tretmana, u razmaku 2 ili 3 dana, a 6 tjedana od zadnjeg tretmana vidimo konačan rezultat. Nakon 6 - 12 mjeseci preporučije se napraviti još 4 tretmana.

Jednako tako, kako bismo postigli najbolji mogući rezultat bitna je i stalna hidratacija.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka