+385 (0)1 485 4441
Dijamantna mikrodermoabrazija

Dijamantna mikrodermoabrazija

Predstavljamo vam Pristine, dijamantnu mikrodermoabraziju iz kuće Viora. Poliklinika Milojević je prva u Hrvatskoj koja vam nudi ovu najmoderniju tehnologiju, najbolji sustav na tržištu za eksfolijaciju kože na licu i tijelu te postiže rezultate koje pacijenti vide i osjećaju odmah nakon tretmana.

U Poliklinici Milojević kombiniramo tretmane dijamantne mikrodermoabrazije s laserskim pomlađivanjem kože Laser Genesisom, te tretiranjem kože medicinskim kremicama (cosmeceuticals) kao Dermalogica. Kombiniranjem raznolikih tehnologija, tretiramo sve slojeve kože i postižemo najbolje rezultate za naše pacijente.

Dijamantna mikrodermoabrazija

Što je dijamantna mikrodermoabrazija?

Dijamantna mikrodermoabrazija poboljšava cjelokupan izgled i kvalitetu kože, uklanja vanjski sloj epidermisa i na taj način liječi razna stanja kože, od starenja izazvanog prekomjernim izlaganjem suncu, akne, ožiljke, strije i pigmentacijske mrlje.

Zašto Pristine dijamantna mikrodermoabrazija?

Pristine je jedina tehnologija na tržištu koja ima čak 13 dijamantnih nastavaka, s raznim veličinama za različite simptome i tipove kože. Ovim posebno dizajniranim glavama, dijamantna mikrodermoabrazija može tretirati područja lica koja nije moguće tretirati drugim tehnologijama kao s kristalnom mikrodermoabrazijom.

Princip rada Pristine mikrodermoabrazija?

Pristine koristi jedinstvene, laserski rezane dijamantne nastavke koji pružaju inovativni pristup profesionalnim tretmanima mikrodermoabrazije. Nema štetnih kristala niti kristalne prašine.

Kako djeluje dijamantna mikrodermoabrazija na kožu?

Bazirana na dva mehanizma, eksfolijacije i podesive vakuumske stimulacije, Pristine uklanja mrtve stanice s površine kože, dubinski čisti pore i stimulira cirkulaciju te proizvodnju kolagena.

Što možemo očekivati od tretmana?

Tretman pruža čvršću kožu, svježi i ujednačeni ten koji se neprestano poboljšava tijekom vremena. Odmah nakon tretmana, pacijent može osjetiti da je koža mekanija i jako glatka.

Je li tretman bolan?

Tretmani su bez iritacija i bilo kakve neugode, opuštajući, i zapravo jako ugodni. Najvažnije od svega, daju rezultate već od prvog tretmana.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka