+385 (0)1 485 4441
Kukasti nos

Kukasti nos

Izbočina na nosu može biti naslijeđena, ili posljedica neke traume. Trauma može uzrokovati spljoštenje prednje strane nosa, a ozljeda u mladosti može poremetiti rast mikroskopskih centara rasta i u kostima i u vezivnom tkivu nosa.

Naslijeđena izbočina na nosu obično je građena pretežno od vezivnog tkiva, a ne kosti. Ponekad takvo nosno izbočenje može izgledati veće nego što stvarno jest, budući da uzrokuje udubljenje profila.

Ako je izbočina na nosu posljedica traume iz djetinjstva, donji dio nosa može izgubiti na visini, što zovemo sedlasti nos.

Kukasti nos pojavljuje se neovisno o životnoj dobi, i kod muškaraca i kod žena.

Svatko može patiti od izbočina na nosu, koje su česte i kod žena i kod muškaraca.

Ispravljanje nosa, oblikovanje da nos izgleda manji i ljepši, te uklanjanje nosnih izbočina jedan je od tri "wow-tretmana" Dr. Milojevića. Novine The Telegraph i časopis Tatler pisali su o našem jedinstvenom tretmanu koji daje nevjerojatan ne-kirurški učinak nakon samo 5 minuta.

Za izbočine na nosu nudimo sljedeće tretmane:

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka