+385 (0)1 485 4441
Dr. Željana Bolanča

Dr. Željana Bolanča

Željana Bolanča, dr.med je rođena u Splitu gdje je završila osnovnu i srednju skolu. Nakon završene I. jezične gimanzije upisuje Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Nakon odrađenog pripravničkog staža u KBC "Sestre milosrdnice" nakratko odlazi raditi u farmaceutsku industriju gdje je radila kao voditelj grupe proizvoda u farmeceutskoj tvrtki "Solvay Pharmaceuticals". Potom započinje i zavržava specijalizaciju iz dermatovenerologije u KBC "Sestre milosrdnice" pokazujući veliki interes prema općoj dermatologiji, dermatološkoj onkologiji i korektivnoj dermatologiji. Pohađala je brojne tečajeve i edukacije iz trihologije (bolesti vlasišta) na Klinici za dermatologiju, Sveučilišta u Bologni, kao i brojne edukacije iz estetske medicine u Londonu, Parisu, Toulouseu i Sofiji.

Od svih estetskih zahvata, osobito voli raditi tretmane koji su namjenjeni poboljšanju i očuvanju kvalitete kože i remodeliranju lica.

Cijelo vrijeme specijalizacije bavi se i znanstvenim radom te je objavila i veliki broj znanstvenih radova u indeksiranim časopisima. U tijeku je pohađanja Poslijediplomskog doktorskoj studija Biomedicina i zdravstvo na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, uspješno je obranila prijavu teme iz trihologije.

Član je Hrvatskog društva dermatovenerologa, Europskog društva dermatovenerologa (EADV), Internation Dermoskopy Soscitey (IDS), i dopresdjednica Hrvatskog društva za estetiku lica.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka  |  Pravila nagradnog natječaja - SkinPen