+385 (0)1 485 4441
Medicinske sestre

Medicinske sestre

Poliklinika Milojević ima stručan, iskusan i komunikativan tim. Naše medicinske sestre imaju dugogodišnje iskustvo u radu s pacijentima i u radu s laserskim tretmanima lica i tijela, te strojevima za oblikovanje tijela. Nazovite nas s povjerenjem, a naše djelatnice će vam ljubazno i detaljno objasniti sve o našim uslugama, tretmanima i proizvodima.

Vidimo se i čujemo!

Tea Boričević

Tea - slika

Završila školu za medicinske sestre Vinogradska. Prva je generacija usavršenog petogodišnjeg školovanja.

Radi u Poliklinici Milojević od 2014. Sa svojom timskim radom, energijom i ogromnim zalaganjem pridonjela je velikom napretku Poliklinike Milojević, koja sada radi bolje nego ikada. Vrlo rano smo prepoznali Tein talent, i važna je karika uspjeha Poliklinike koja sada ima najbolji tim medicinskih sestara. Tea će vas dočekati sa svojim ugodnim manirama, razumijevanjem i velikim znanjem.

Dorica Jakim

Dorica - slika

Završila srednju medicinsku školu u Osijeku 2008. Uskoro prvostupnik sestrinstva stručnog studija sestrinstva u Bjelovaru.

Radi u Poliklinici Milojević od 2013. Vrlo brzo, je postala esencijalan član energetičnog mladog tima, te jedan od velikih razloga zašto sve veći broj pacijenata dolazi u Polikliniku Milojević, te ima najbolje medicinske sestre od 2011. godine kada smo otvorili vrata. Dorica će vas primiti sa velikom stručnošću, profesionalizmom i šarmom.

Dajana Džinić

Dajana - slika

Radi u poliklinici od 2014. Vrlo je energična, predana, temeljita i brižna. Tražite li maksimalnu posvećenost ili savjet pri odabiru tretmana za lice i/ili tijelo, bit ćete u sigurnim rukama. Ozbiljno pristupa poslu, a usto je komunikativna. Voli svoj posao i raduje se svakom novom usavršavanju. Svoju vedrinu i uvijek dobro raspoloženje prenosi i na svoje kolegice.

Iva Turkalj

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka