Peto, jubilarno izdanje TAMC-a, najznačajnijeg regionalnog kongresa estetske medicine
Peto, jubilarno izdanje TAMC-a, najznačajnijeg regionalnog kongresa estetske medicine 06. listopada, 2022.

Tportal piše o svjetski poznatom kongresu estetske medicine:

U prekrasnom Dubrovniku i ove nas godine očekuje TAMC, kongres estetske medicine u organizaciji Poliklinike Milojević, našeg najpoznatijeg estetskog liječnika dr. Nikole Milojevića.

Brojke kojima se ovaj kongres može pohvaliti impozantne su. S gotovo 700 sudionika iz 40 zemalja i više od 30 sponzora TAMC se prometnuo u pravi internacionalni kongres, pa se tako očekuju estetski liječnici i kirurzi iz Argentine, Kanade, SAD-a, Južne Koreje, Poljske, Turske, Velike Britanije, Njemačke, Austrije, Italije, Bugarske, Grčke, Egipta, Libanona, Indije i Nizozemske.

Osim predavanja, sudionici će imati priliku upoznati se s najnovijim dostignućima estetike kroz edukativne video snimke, live injektiranje iz botoxa , filera ili krvne plazme , live sekcije za oblikovanje tijela, lasere za lice, lifestyle i longevity session , ali i veliki simpozij vezan uz marketing u estetici. Za sve estetske kirurge održat će se i veliki kirurški session.

Sve navedeno najbolji je dokaz kako kongres TAMC postaje jedna od go-to destinacija za estetske liječnike iz cijelog svijeta.

Više možete pročitati ovdje:
Tportal: Peto, jubilarno izdanje TAMC - a, najznačajnijeg regionalnog kongresa estetske medicine, U Dubrovniku 6. - 8. listopada

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka