+385 (0)1 485 4441
Magazin Appeal: "Idealan zahvat prije ljeta"
Magazin Appeal: "Idealan zahvat prije ljeta" 14. srpnja, 2020.

Ultrazvučna liposukcija je minimalno invazivan kirurški zahvat kojim se uklanjaju tvrdokorne masne naslage s gotovo svih problematičnih dijelova tijela, ostavljajući kožu zategnutom, a tijelo oblikovanim, uz maksimalno brz oporavak

Zbog pandemije koronavirusa nikada se nije kasnije krenulo s dovođenjem tijela u fit formu, no nema razloga za brigu da i ovo ljeto ne zablistate u kupaćem kostimu - zahvaljujući najnovijoj tehnologiji liposukcije. Takozvani Vaser Lipo u Hrvatskoj trenutačno izvodi stručni tim poliklinike Milojević, koja je jedna od vodećih na području estetskog oblikovanja tijela.

- Vaser Lipo je minimalno invazivna liposukcija kod koje se ultrazvučnim valovima ciljano razbijaju samo masne naslage, a ne dira se okolno tkivo. Pored toga, mast je nakon tretiranja ovim ultrazvukom toliko mekana da je moguće vrlo precizno oblikovati stražnjicu, te mišiće na trbuhu i rukama, ali i cijelo tijelo. Upravo je zbog toga ova tehnologija čudesna, odnosno zahvaljujući njoj i bez znojenja u teretani postiže se savršeno oblikovano tijelo - kaže dr. Nikola Milojević, dodajući da je kod liposukcije Vaser Lipo i oporavak mnogo kraći. Primjerice, nakon tretiranja bedara, pacijent se na posao može vratiti već nakon tri dana. Mogući podljevi i modrice prolaze najkasnije dva tjedna od zahvata, a samo u slučajevima kod kojih se nosi steznik, skidanje u kupaći kostim preporučuje se tek nakon mjesec dana.

Osim brzog oporavka, jedna od najvažnijih prednosti Vaser Lipa je što ujedno i zateže kožu, a konačno se mogu tretirati i male zone poput koljena i gležnjeva.

- Starije metode liposukcije i laserske liposukcije su grubi zahvati koji često ostavljaju neravnine, a nakon ove liposukcije čak nema straha ni od viška kože. Dakako, može se tretirati podbradak, ruke, trbuh, leđa, bedra i unutarnje natkoljenice - kaže dr. Milojević. Premda je Vaser Lipo jednako učinkovit i kod osoba koje ne vole tjelovježbu i dijete, Nikola Milojević napominje da je zdrav stil života uvijek najbolja garancija za vitak izgled.

- Prije operacije bi bilo poželjno izbjegavati namirnice bogate ugljikohidratima, a nesumnjivo je da će efekt biti bolji uz bavljenje nekim oblikom tjelovježbe. U tom slučaju, rezultati liposukcije će biti trajni - zaključuje dr. Nikola Milojević.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka