Jelena Rozga nam je napokon otkrila tajnu svog mladolikog izgleda
Jelena Rozga nam je napokon otkrila tajnu svog mladolikog izgleda 08. travnja, 2024.

Jelena Rozga bez sumnje je jedna od naših najvećih regionalnih zvijezda, a sada je s nama podijelila tajnu svog mladolikog izgleda na kojem joj mnogi godinama skromno zavide, piše Elle.hr:

Jedna od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda Jelena Rozga, već dugi niz godina oduševljava svojim vokalnim sposobnostima, ali u fokusu je zanimanja javnosti i zbog svog besprijekornog izgleda. Osim genetici i zdravom načinu života, Jelena svoj izgled duguje i stalnoj fizičkoj aktivnosti, a sada je rezultate ulaganja u sebe odlučila dodatno istaknuti prepustivši se savjetima iskusnog dr. Nikole Milojevića, u Poliklinici Milojević.

Budući da je Poliklinika Milojević poznata kao mjesto u kojem možete dobiti najbolju uslugu ako pričamo o tretmanima za njegu lica i tijela, nakon detaljnih konzultacija s dr. Milojevićem, Jelena je odlučila isprobati jedan od najučinkovitijih uređaja za oblikovanje tijela - EmSculpt Neo, te čuveni Ultherapy tretman kojim je tretirala kožu lica.

EmSculpt Neo kombinira dvije tehnologije - intenzivnu elektromagnetsku stimulaciju HIFEM i radiofrekvenciju, koje tijekom tretmana djeluju istodobno, međusobno se nadopunjujući. Dok HIFEM potiče tisuće kontrakcija u mišićima uslijed čega se oni izgrađuju i osnažuju, radiofrekvencija lagano zagrijava tkivo, pospješujući otapanje masti, radiofrekvencija ujedno zateže kožu, a na mišiće djeluje poput zagrijavanja prije tjelovježbe: povećava se prokrvljenost, a time i opskrba kisikom i hranjivim tvarima, što pridonosi bržoj izgradnji mišića. Svega četiri polusatna tretmana EmSculptom Neo tijekom 4 tjedna, djeluju na tijelo kao da ste u razdoblju od tri do četiri mjeseca odrađivali intenzivan trening otpornosti, odnosno vježbe poboljšavanja mišićne snage i izdržljivosti.

Ono što kod ovog uređaja oduševljava jest da ne zahtijeva nimalo napora budući da svu svoju učinkovitost pokazuje dok jednostavno - ležite. Mišići jačaju, a masne naslage se otapaju - i to dugoročno. U sljedeća tri mjeseca nakon tretmana, tijelo u prosjeku ima 25 posto više mišića, a 30 posto manje masti.

"Napredak tehnologije u području estetike zbilja je impresivan, a kako znam da se u Poliklinici Milojević tretmani izvode najsuvremenijim uređajima, obratila sam se dr. Milojeviću te smo nakon detaljnijih konzultacija došli do zaključka da su EmSculpt Neo i Ultherapy, najbolji izbor za njegu mog tijela, odnosno lica, s obzirom na moje potrebe i želje. Oduševljena sam tretmanima, ne samo zbog izvrsnih performansi i učinka, nego i zato što sam pobornik tretmana koji idu u korak sa zdravim načinom života kakav i inače prakticiram. Ono što mi je, a zbog stalnog nedostatka slobodnog vremena posebno važno jest to da za EmSculpt Neo nije potrebna prethodna priprema te odmah nakon tretmana mogu nastaviti s uobičajenim aktivnostima, a kad sam čula da je jednako učinkovit i preko odjeće, sreći nije bilo kraja." Jelena duhovito prepričava svoje iskustvo s EmSculpt Neo uređajem.

Kada smo kod njege lica, Jelena se odlučila za tretman Ultherapy, svjetski priznatu tehnologija koja stimulira proizvodnju vlastitog kolagena i elastina u vašem tijelu od strane estetskih liječnika iz cijelog svijeta priznatu kao zlatni standard u nekirurškom podizanju i zatezanju kože.

"Već sam prije čula o fantastičnim rezultatima tretmana Ultherapy, a upravo je činjenica da potiče proizvodnju mog vlastitog kolagena, za kojeg znamo da je eliksir mladosti, presudila. Kao i podatak da njegov učinak nakon samo jednog tretmana traje i do godinu dana, što je za užurban stil života kakav ja vodim, neprocjenjivo. zaključila je Jelena."

Sve pročitajte na poveznici:
Elle.hr

Jelena Rozga nam je napokon otkrila tajnu svog mladolikog izgleda
Fotogalerija

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka