+385 (0)1 485 4441
Doktor Milojević za Journal: " Sve o tretmanu koji je postao svjetski hit u njezi kože"
Doktor Milojević za Journal: " Sve o tretmanu koji je postao svjetski hit u njezi kože" 04. studenog, 2020.

Svjetski hit tretman za kožu više od godine dana dostupan je i u Hrvatskoj. Hydrafacial je sofisticiran postupak čišćenja lica za žene i muškarce. Ovaj brz, bezbolan i ugodan tretman pomlađivanja kože može trenutno riješiti probleme lica poput mitesera ili crnih točkica na nosu. Uklanja manje pore i stanjuje duboke bore, a istovremeno liječi i pomlađuje kožu.

ZAŠTO JE TAKO POPULARAN?

HydraFacial je tretman pomlađivanja kože koji čisti, polira i vlaži kožu te pri tome nanosi posebne serume koji hrane kožu tako da nakon tretmana dobivate blistav ten. Serumi u sebi sadrže šećerne kiseline, salicilne i glikolne kiseline koje rade kemijski piling kože, a koja se na kraju tretmana pomlađuje crvenim i plavim led svjetlom.

"Najprije sam tretman isprobao na sebi i koža mi se nikad nije činila čišćom. HydraFacial je fantastičan! Zapanjite se tek kad nakon tretmana vidite prvo svoje lice, a onda i što je sve uklonjeno iz vaše kože. Uopće me sad ne čudi zašto svjetske zvijezde pričaju o ovome. Jako smo ponosni što ga možemo ponuditi našim klijentima" kazao je dr. Nikola Milojević vlasnik zagrebačke Poliklinike Milojević i londonske Mylo Clinic.

ŠTO JE HYDRAFACIAL?

HydraFacial je osvježavajući tretman koji u samo pola sata djeluje na dugotrajno zdravlje svih tipova kože. Tretman pruža trenutni učinak i vidljive rezultate bez iritacije kože. Uklanja mrtve stanice kože, istiskuje svu nečistoću i masnoće, a ujedno koži pruža kupku različitim serumima koji čiste i hidratiziraju kožu.

KAKO RADI HYDRAFACIAL?

HydraFacial tretman provodi se pomoću aplikatora koji ima jedinstveni Vortex sustav s različitim nastavcima. Takozvane štrcaljke na koži stvaraju vrtlog koji istovremeno izvlači nečistoće iz pora i kožu hrani revitalizirajućim tvarima. Posebni nastavci imaju piling učinak, omogućuju masažu vakuumom koja dodatno uklanja nečistoće, a nakon toga koža se izlaže plavom i crvenom LED svjetlošću koja pomlađuje kožu.

KOLIKO TRAJE TRETMAN HYDRAFACIAL I DA LI BOLI?

HydraFacial je brz i učinkovit tretman i traje ukupno 30 minuta. Nema iritacije niti crvenila, koža je čista, mekana i blistava, a tretman se može napraviti i u nekoj pauzi od posla. Nakon HydraFaciala možete doslovno staviti šminku i vratiti se svojim aktivnostima.

KAKO SE PRILAGOĐAVA HYDRAFACIAL ZA POTREBE RAZLIČITIH TIPOVA KOŽE?

Nakon savjeta liječnika i stručnog osoblja rade se dodaci prema potrebama pacijenata, odnosno serumi i tzv. boosteri koji se određuju u skladu s problemima kože i željama klijenata.

KOJI TRETMANI I SERUMI POSTOJE?

SIGNATURE HYDRAFACIAL (30 MIN.)
Ovaj tretman duboko čisti, ekstrahira i hidratizira kožu upotrebom super seruma napunjenih antioksidansima, peptidima i hijaluronskom kiselinom.

DELUXE HYDRAFACIAL Age Refinement HydraFacial (45 MIN.)
Dodavanje DermaBuilder pomaže smanjiti izgled finih linija i bora.

RADIANCE HYDRAFACIAL (45 MIN.)
Dodan je Britenol booster kako bi se smanjila pojava tamnih mrlja.
CLARIFYING HYDRAFACIAL (45 MIN.) Ovaj protokol uključuje produžene ekstrakcije i Blue LED Light Therapy za masnu ili začepljenu kožu.

PLATINUM HYDRAFACIAL (60 MIN.)
Započinje procesom detoksikacije s limfnom drenažom. Nakon toga Deluxe HydraFacial dubinski čisti, ekstrahira i hidratizira kožu. Nakon toga s prilagođenim boosterom rješava specifične probleme s kožom. Ovaj tretman završava s LED Light Therapy.

Pročitajte više ovdje

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka