Dan otvorenih vrata u Poliklinici Milojević
Dan otvorenih vrata u Poliklinici Milojević 06. prosinca, 2022.

Poliklinika Milojević, beauty oaza koja vas od ovog proljeća očekuje u sklopu novoobnovljenog Kaptol centra ekskluzivni je i elegantan prostor koji je sljubljujući znanje i iskustvo osoblja s najmodernijom tehnologijom, postao sinonim za ljepotu.

Dr. Nikola Milojević, zajedno sa svojim timom na tržište regije već dugi niz godina donosi svjetske beauty trendove, a kako bi se predstavile najnovije akvizicije, ali i uistinu senzacionalni dermokozmetički concept store, u četvrtak, 24. studenog u Poliklinici Milojević je održan "Dan otvorenih vrata".

U vrlo ugodnom ambijentu, uz čašu pjenušca ili matcha koktel uz stručno vodstvo mogao se razgledati ekskluzivni concept store dermokozmetike najboljih svjetskih brendova, ali i isprobati neke od najnovijih, revolucionarnih tretmana koji se nude u Poliklinici Milojević.

Više možete pročitati ovdje:
Tportal: Dan otvorenih vrata u Poliklinici Milojević
Journal: Upoznajte se s najnovijim svjetskim beauty trendovima i iskoristite brojne pogodnosti u Poliklinici Milojević
Mixer: Poliklinika Milojević je predstavila revolucionarne tretmane za oblikovanje tijela i brojne novitete

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka