Transfer masnog tkiva u grudi Vaser Lipo tehnologijom

Transfer masnog tkiva u grudi Vaser Lipo tehnologijom

Muče li vas veliki bokovi ili trbuh, npr. nakon trudnoće, a i grudi koje su se smanjile? Zašto vam ne bismo prebacili masno tkivo s jednog mjesta na drugo? To je vrlo učinkovit i prirodan zahvat.

Masno tkivo izvađeno najmodernijom Vaser Lipo tehnologijom je toliko neoštećeno da je odlično za transfer u grudi, kao i u druge dijelove tijela kao što su stražnjica, listovi nogu i pektoralna regija kod muškaraca.

Ovaj "cutting edge" zahvat postiže odlične rezultate i prikladan je za razne veličine grudi i za raznolike probleme. Ovisno o tome koliko masnog tkiva je moguće "pronaći" u vašem tijelu, veličinu grudi možemo povećati prema želji.

Transfer masti u grudi - prijePrije
Transfer masti u grudi - poslijePoslije
Prije
Poslije

Budući da koristimo vaše masno tkivo, rezultati su odlični, te su grudi vrlo prirodne izgledom i na dodir!

Primjer rezultata koji je moguće postići čak kada se jako malo masnog tkiva može naći kod mršave pacijentice. U ovom slučaju samo 75ml masnih stanica je bilo korišteno u svakoj dojci, a rezultati su još vrlo dobri!

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka