SKINPEN - microneedling vlasišta

SKINPEN - microneedling vlasišta

Microneedling lica i njegove prednosti dobro su shvaćeni i utvrđeni. Ono što je manje poznato jest da se sposobnosti pomlađivanja mikroiglicama protežu i na vlasište. Danas je microneedling vlasišta sve traženiji tretman za promicanje zdravlja vlasišta i poticanje rasta kose, posebno za one koji pate od androgene alopecije koja podjednako pogađa muškarce i žene.

SkinPen uzrokuje mikro oštećenja na području vlasišta, čime potiče regeneraciju folikula. Potiče rast i razvoj kolagena i faktore rasta u folikulu dlake, što dovodi do rasta kose, a dokazano potiče rast kose i smanjuje ispadanje, te progušćuje rijetku kosu.

Prije samog postupka na vlasište se 30 min prije tretmana ako je moguće (kosa nije dugačka) nanosi lokalni anestetik. Vlasište se dezinficira tako da se kosa češljem dijeli na tanje razdjeljke i dezinficijensom pošprica cijelo vlasište. Zatim se radi SkinPen microneedling po razdjeljcima potezima od vrha prema dnu, kako se kosa ne bi petljala.

Za optimalne rezultate preporuka je napraviti 4 tretmana u razmaku od mjesec dana.

Kosu treba oprati dan prije tretmana, a nakon tretmana kosa se ne pere 24 sata.

Pojavilo se nekoliko studija usmjerenih na postupke na vlasištu za promicanje obnove kose i naglašavaju potencijal kombiniranja svjetlosne terapije s mikroiglicama i/ili PRP-om za optimizaciju rezultata i zadovoljstva pacijenata.

Dakle, microneedling i terapija LED svjetlom Celluma mogu se spojiti u istoj sesiji tretmana za poboljšanje zdravlja kože, vlasišta i poticanje rasta kose.

Dodavanje LED tretmana nakon tretmana microneedlingom nadopunjuje i poboljšava cjelokupno iskustvo i rezultate za pacijente s kompromitiranim stanjima kože i vlasišta.

Nakon Skinpen tretmana preporučuje se kosu njegovati Flora preparatima koji potiču rast kose.

Scalp Balance (može se koristiti i u kombinaciji s drugim serumima) - vraća mikrobiom vlasišta u balans, nije za osjetljiva vlasišta

Anti aging serum (hrani vlasište, potiče kolagen, prevenira smanjivanje broja folikula i slabljenje i gubljenje kose - najbrži i najbolji rezultat za rast kose) - koristi se samostalno ili u kombinaciji sa Scalp Balance.

Densite (za debljinu i rast kose, reaktivira matične stanice folikula i fibroblasta za rast kose, sintezu kolagena i popravlja duljinu folikula - ima biomimetički peptid, biotin, cistein itd.) - može se kombinirati sa Scalp Balance.

Daily detox sensitive scrub (laktična kiselina, beta glukan, morska sol itd.)

Intensive Detox maska za vlasište (salicilna, cink, aminokiseline, beta glukan, vitamin C, aktivni ugljen, bijela glina)

Preporuka je koristiti i ostale Flora preparate za njegu kose.

*Svi serumi se koriste 3,4 mjeseca ili duže uz tretmane.

* Scalp Balance može se koristiti u kombinaciji sa Anti Aging ili Densite. Kasnije samo Anti Aging, pa nakon toga Densite samostalno, ili obrnuto.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka