+385 (0)1 485 4441
CryoFace

CryoFace je najučinkovitiji uređaj za uklanjanje bora

Uklanjanje bora na čelu, oko očiju, iznad usnice ili kutevima usana od sada prepustite CryoFace RF uređaju za pomlađivanje koji koristi inovativnu Pixel tehnologiju. Kombinirajući Hyper Pulsed RF i Cooling sonde tretman vrlo efikasno zaglađuju bore i zateže kožu lica, vrata i dekoltea.

Kako CryoFace uklanja bore i zaustavlja starenje?

Vrhunska tehnologija CryoFace radiofrekvencijskog uređaja pomoću Energy Booster nastavka dubinski i fokusirano oslobađa veliku količinu energije u periokularnom i perilabijalnom području. Dok jedna sonda tako djeluje na izravnavanje bora i zatezanje kože, druga sonda hladi okolno područje kako bi tretman bi što efektniji te bez neugode i nuspojava. Ovaj postupak poboljšava koži teksturu, tonus i svježinu.

Kome je namijenjen CryoFace tretman za uklanjanje bora i zatezanje kože?

Naravno, prvenstveno je namijenjen onima koji imaju i žele ukloniti bore na licu, vratu i dekolteu, zaustaviti starenje lica i zategnuti kožu, ali svakako djeluje i preventivno pa ga mogu koristiti i osobe koje još nemaju izražene bore.

Na kojim djelovima tijela mogu spriječiti starenje tretmanom?

CryoFaceom tretiramo čelo, obrve, kapke, vrećice i bore oko očiju, nazolabijalne bore, bore nadusnice i bore u kutevima usana. Uređaj ima i poseban aplikator kojim se tretiraju veće površine lica, vrata i dekoltea.

Da li boli uklanjanje bora i zatezanje kože CryoFaceom?

CryoFace RF je bezbolan i ugodan poput masaže jer dok jedna sonda grije, druga hladi područje tretmana. Može se obaviti u pauzi od posla u roku od 20 minuta i nastaviti s aktivnostima.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka