Omorovicza

Omorovicza - blagodati minerala koji izviru iz zemlje pretvoreni u preparate dostupne svima

Omorovicza, linija preparata za njegu i obnovu kože svoju učinkovitost i popularnost zahvaljuje događajima u razmaku od čak dvije tisuće godina. Danas, širom svijeta prepoznat kao luksuzni brend dermokozmetike, nastao je u Budimpešti u kojoj su još prije dva tisućljeća otkrivena ljekovita svojstva mađarskih termalnih voda i izgrađene prve terme.

Ljubav i termalna kupka

Početkom stoljeća američka diplomatkinja Margaret upoznala je Stephena de Heinricha de Omorovicza čija obitelj je 1800-ih sagradila prekrasnu termu Racz Furdo na mjestu osmanske kupelji, koja datira iz 1560-ih.

Kako bi se privikla na mađarske običaje i način života, odlazila je sa Stephanom na kupku u terme i počela primjećivati kako njena inače problematična koža postaje blistava, a akne i oštećenja "čudesno" nestaju.

Mala fotografija 1

Nastala u laboratoriju nobelovca

Margaret i Stephan svoja su otkrića odlučili podijeliti sa svijetom, a blagodati minerala koji izviru iz zemlje pretvoriti u preparate koji će biti dostupni svima. Potražili su znanstvena uporišta u laboratoriju na Odsjeku za dermatologiju Sveučilišta u Szegedu - istom onom na kojem je nobelovac Albert Szent-Györgyi otkrio vitamin C.

Omorovicza kozmetika temelji se na patentiranoj Healing Concentrate™ formuli

Zajedno su razvili i patentirali Healing Concentrate™, jedinstveni kompleks koji je u stanju isporučiti terapeutske minerale do najdubljih slojeva kože.

Omoroviczi su uveli i patentirali proces pod nazivom Hydro Mineral Transfer, metodu bio-fermentacije koja rekonfigurira molekularnu strukturu minerala ljekovite vode i dostavlja ih u duboke slojeve kože koja se regenerira, postaje mlada, blistava i elastična. 2006. godine nastala je linija proizvoda Omorovicza.

Razvijanje ekološki "osviještene" kozmetike

Omorovicza je bila jedna od prvih premium marki za njegu kože koja se usredotočila na "čiste" formule. Ni jedna kemijska supstanca koja se smatra problematičnom, svoje mjesto ne može pronaći u Omorovitza proizvodima, bilo da se radi o petrokemikalijama, natrijev lauret sulfatu, sintetičkim bojama ili mirisima…

Mala fotografija 2

Kako se nanosi Omorovicza kozmetika?

Prilagođeni osjetljivoj, suhoj, mješovitoj ili normalnoj koži, najpopularniji proizvodi za njegu lica su ulja, serumi i kreme. Ujutro umiješajte jednu do dvije kapi Omorovicza ulja za lice u svoj serum ili hidratantnu kremu. Noću umasirajte tri ili četiri kapi na lice i vrat prije nanošenja noćne kreme.

Popularni su i balzami koji učinkovito uklanjanju sve tragove šminke, a i dalje je dovoljno nježan čak i za osjetljivu kožu. Za početak dana, uklanjajući sve nečistoće s jednom kapi Omoroviczinog termalnog balzama. Potrebno ga je zagrijati na vrhove prstiju i nanijeti na lice i vrat, masažnim tehnikama dok se proizvod otapa u uljnu konzistenciju. Ostavlja kožu glatkom, hidratiziranom i sjajnom.

Blue Diamond Concentrate

Blue Diamond Concentrate koristi trio inovativnih sastojaka - dijamantne peptide, arabinogalaktane i spoj esencijalnih aminokiselina i bakra koji djeluju na produljenje zdravog života i zaštitu DNK stanica kože za veću elastičnost i čvrstoću.

Što izabrati? Pomoći će Vam stručno osoblje Poliklinike Milojević

Ako ste u dvojbi, a pogotovo ako se prvi put susrećete s Omorovitza proizvodima, koju liniju proizvoda, kremu, ulje ili balzam koristiti, mi ćemo vam rado pomoći. Neki od preparata vrijede za sve tipove kože, a neki ovise o specifičnom stanju i potrebama vaše kože.

Obratite se s povjerenjem našim iskusnim dermatolozima i kozmetičarima.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka