La Mer

La mer kozmetika sinonim za luksuz i učinkovitost

La mer kozmetika godinama je sinonim za luksuz, ali i učinkovitost koju potvrđuju brojne svjetske zvijezde vjerne upravo ovom brendu. Ekskluzivnost brenda potvrđuje i činjenica da su proizvodi jedinstvenih linija vrlo često rasprodani, posebice ako pričamo o perjanici Crème de la Mer ili koncentratu za područje oko očiju.

U Hrvatskoj je La mer kozmetiku moguće nabaviti i u Poliklinici Milojević.

Krema nastala incidentom u laboratoriju

Određenu "mistiku" La mer proizvodima daje i jedinstvena priča o nastanku ove regenerativne kozmetike. Znanstveniku koji je proučavao svemir Maxu Huberu polovinom 20 stoljeća kemikalije su prilikom nesreće u laboratoriju oštetile lice. Kako tadašnja medicina nije imala odgovor na njegove tegobe odlučio je lijek pronaći sam. Dvanaest godina i šest tisuća eksperimenata kasnije, usavršio je kremu koja će koži pomoći da dobije dramatično glatkiji izgled - Crème de la Mer.

Mala fotografija

Koji su "magični" sastojci La mer kozmetike?

Osnovni sastojak krema La mer kozmetike je koktel nazvan Miracle Broth, mješavina morske alge, kalcija, magnezija, kalija, lecitina, željeza, vitamina, C, E i B12, plus ulja citrusa, eukaliptusa, pšeničnih klica, lucerne i suncokreta koji se dodaju smjesi. Znanstvenik Broth je uzeo najbolje iz prirode i nakon brojnih eksperimenata pronašao lijek za iritiranu i natečenu kožu, osip, crvenilo…

Posebna izrada i primjene La mer kozmetike

Osim samih sastojaka, ono što La mer izdvaja od slične kozmetike koja ga nastoji kopirati jest i način na koji se dobiva mješavina, a kako bi rezultat mlade i glatke kože bio što učinkovitiji.

Kako biste aktivirali Crème's Miracle Broth™ i oslobodili ključne sastojke potrebno je između vrhova prstiju zagrijati malu količinu kreme. Dok vršcima prstiju "tapkate" po čistoj, suhoj koži, odmah ćete osjetiti umirujuće djelovanje pripravka. Zagladite lice, vrat, čak i osjetljivo područje oko očiju. Nanesite ujutro i navečer.

Mala fotografija

Jedinstvene linije La mer kozmetike

La Mer krema dolazi u pet različitih tekstura: bogata/originalna formula, Soft verzija koja je laganija, gel verzija, losion za osobe koje vole lagane fluidne teksture i mat losion. Ovisno o tipu kože i preferencijama možete birati koja vam tekstura više odgovara.

Pored kreme velika je potražnja za serumima, ali i koncentratima za područje oko očiju, The Eye Concentrate i The Eye Balm. Obje hidratiziraju, smanjuju linije i bore. Razlika je u tome što se za tamne podočnjake preporučuje Eye Concentrate, za natečenost Eye Balm.

Uz njegu La mer kremama tu su i neizostavna ulja te losioni koji su vrlo popularni i traženi.

Što izabrati? Pomoći će Vam stručno osoblje Poliklinike Milojević

Ako se pitate koju liniju proizvoda, kremu, ulje ili balzam koristiti, a pogotovo ako se prvi put susrećete s ovim proizvodima mi ćemo vam rado pomoći. Neki od preparata vrijede za sve tipove kože, a neki ovise o specifičnom stanju i potrebama vaše kože. Obratite se s povjerenjem našim iskusnim dermatolozima i kozmetičarima.

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka