Dr. Ognjen Zrinšćak

Biografija prim. dr. Ognjena Zrinšćaka

Prim. dr. sc. Ognjen Zrinšćak diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu 2001. godine. Specijalizaciju iz oftalmologije završio je 2007. godine u Klinici za očne bolesti, KBC Sestre milosrdnice gdje je i zaposlen na Odjelu za okuloplastičnu kirurgiju i kirurgiju orbite. Užu specijalizaciju iz područja kirurgije vjeđa i orbite završio je 2017. godine, a 2019. i užu specijalizaciju iz područja neuroftalmologije. Završio je poslijediplomski doktorski studij na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu, te je 2022. doktorirao obranivši disetraciju pod naslovom "Procjena valjanosti uređaja za praćenje pokreta oka u probiru strabizma".

U svojem radu primarno je usmjeren na problematiku kirurgije i bolesti vjeđa i orbite te suzonosnog sustava, no isto tako i na liječenje bolesti mrežnice te neurooftalmologiju. Boravio je u specijaliziranim klinikama u Münchenu, Mainzu, Frankfurtu, Manchesteru i Beču na dodatnom usavršavanju iz okuloplastične i orbitalne kirurgije, a završio je i više edukacijskih tečajeva iz okuloplastične kirurgije i mikrokirugije oka, u Beču, Schrunsu, Berlinu, Leipzigu, Münchenu i Amsterdamu.

U svom radu na Klinici za očne bolesti KBC Sestre Milosrdnice kontinuirano se bavi znanstvenim radom. Aktivno je sudjelovao na brojnim svjetskim, europskim i domaćim znanstvenim i stručnim skupovima. Objavio je niz znanstvenih radova u domaćim i međunarodnim stručnim časopisima te je koautor poglavlja u knjigama iz područja oftalmologije. Autor je i koautor više od pedeset kongresnih priopćenja. Od 2014. godine jedan je od organizatora i predavača Tečaja plastične i rekonstruktivne kirurgije adneksa oka. Član je Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog oftalmološkog i optometrijskog društva, Sekcije za orbitu, plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju oka, Sekcije za dječju oftalmologiju te član Europskog društva za oftalmološku, plastičnu i rekonstruktivnu kirurgiju (European Society of Ophthalmic Plastic and Reconstructive Surgery - ESOPRS).

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka