+385 (0)1 485 4441
Tjedan odmora vrijedan - 50% popusta na sve preglede i Visia analizu kože
Tjedan odmora vrijedan - 50% popusta na sve preglede i Visia analizu kože 06. listopada, 2020.

Popust od 50% na sve preglede i Visia analizu kože

U akciji Tjedan odmora vrijedan dajemo popust na sve preglede i na Visia analizu kože. Cijena pregleda je 225 kuna, a analize kože uređajem Visia na popustu je 200 kuna. Redovna pojedinačna cijena pregleda je 450 kuna, a Visia analize kože je 400 kuna.

Tjedan odmora vrijedan je akcija Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojom se u tjednu od 16. do 25. 10. 2020. omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje uz značajne popuste na sve turističke proizvode, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

Cilj je projekta poticanje domaćeg turizma i povećanje turističkog prometa u postsezoni.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka