+385 (0)1 485 4441
Story Book: Najmoderniji centar za oblikovanje tijela u regiji
Story Book: Najmoderniji centar za oblikovanje tijela u regiji 30. rujna, 2020.

Tretmani botoksom i filerima i dalje najpopularniji

Dr. Nikola Milojević jedan je od naših najcjenjenijih estetskih liječnika u svijetu kojeg su britanski mediji nazvali The Botox King. Nakon uspjeha Milo Clinic u Londonu odlučio se na povratak u Hrvatsku gdje je prije 10 godina prvi otvorio polikliniku posvećenu isključivo nekirurškoj estetskoj medicini.

Najpopularniji tretmani u Poliklinici Milojević su u skladu s nadimkom, oni koji se izvode botoksom te dermalnim filerima.

Tretmani botoksom su definitivno broj jedan. Iako postoje neke predrasude koje proizlaze iz neznanja ili ilegalne primjene od nestručnih osoba koje upotrebljavaju nekakve preparate i lažno ih prodaju kao botoks. To je jedan potpuno prirodan tretman. Botoks prevenira bore, poput mrštećih bora oko očiju. Dermalni fileri su još jedan jako popularan tretman koji se često koristi za povećanje usnica. Uz to popularni su fileri općenito za nazolabijalne bore, dizanje obraza. Moj najpopularniji tretman za žene i muškarce je uklanjanje podočnjaka, a najnoviji tretman koji nam je sve popularniji je pomlađivanje kože krvnom plazmom gdje vadimo vašu krv i faktorima rasta u krvnoj plazmi obnavljamo. Vrlo često radimo i trajnu epilaciju dlaka laserima - kaže dr. Milojević o popularnim tretmanima u Hrvatskoj.

Poliklinika Milojević 'high tech' ordinacija

Uložili smo u najmodernije uređaje poput CoolScuptinga i Onde za oblikovanje tijela, radiofrekvencije Venus Vive i HydraFaciala za kožu te dijagnostiku NextMotionom i to nas svrstava među najmodernije estetske centre za oblikovanje i pomlađivanje u ovom dijelu Europe. I u ovim vremenima planiramo daljnja ulaganja u tehnologiju, nove liječnike i medicinske sestre te općenito širenje posla - kaže dr. Nikola Milojević.

Svakako uz Ondu jedan o najpopularnijih svjetskih tretmana je CoolSculpting koji postupkom kriolipolize smrzava masne stanice i djeluje već nakon jednog tretmana. Salo nije otporno na hladnoću te tijelo nakon tretmana samostalno izbaci uništene masne stanice u roku 2 do 6 mjeseci.

Poliklinika Milojević za oblikovanje tijela koristi i Med Contour Multipower uređaj nove generacije za oblikovanje tijela te Vaser Lipo, revolucionarni zahvat ultrazvučne liposukcije.

Gratis tretman ONDA do 15. listopada!

ONDA tretman otpušta energiju mikrovalova samo određene frekvencije (2,45 GHz) tako da djeluje učinkovito ispod kože i pri tome ne oštećuje kožu te ne dolazi do pregrijavanja na površini. ONDA djeluje dubinski na tkivo i područja gdje se nalaze masne stanice. Smanjenjem masti i celulita ispod kože, koža na površini postaje glatka i zategnuta.

Poliklinika Milojević svim svojim pacijentima koji do 15. listopada rezerviraju dva tretmana (zone) CoolSculptinga daje Onda tretman besplatno!

Pročitajte cijeli članak.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka