Što nam se događa kad razum prevlada osjećaje govore Mila, Milana i Nikola
Što nam se događa kad razum prevlada osjećaje govore Mila, Milana i Nikola 10. veljače, 2023.

Gloria.hr piše o razgovoru s Milanom Vlaović, Milom Elegović i Nikolom Milojevićem:

Što nam se dešava kada razum prevlada osjećaje? Nose li nam zrele godine kvalitetnije spoznaje o sebi i partnerskim odnosima, što zapravo želimo od partnera i je li raspad brakova neminovnost kojoj se teško othrvati? O tome ali i o još puno nijansi muško ženskih odnosa razgovarala sam sam kolumnisticom Glorije Milanom Vlaović, glumicom Milom Elegović i liječnikom koji usrećuje žene i muškarce, Nikolom Milojevićem. Razgovor smo snimali u prostoru JS Atelier.

Brak

Suvremeni brak je u krizi, od života želimo sve više, živimo sve dulje pa ponekad brak i partnerska ljubav prerastu u kvalitetne obiteljske odnose i nakon raspada braka. Brak ulazi u fazu izazova kada djeca odu od kuće i kada smo prinuđeni shvatiti što je i je li uopće išta- ostalo od muško/ženskog odnosa.

Sazrijevanje

Godine donose zrelost i boje razumijevanje sebe. Važno je baviti se sobom i to jest preduvjet kvalitetnijih odnosa, ali bavljenje sobom ne smije samo sebi postati svrha. Ljubav u mladosti često čitamo na krivi način, zato je zrelost prilika za bolje odnose. No, nije uvijek tako.

Sreća

Svi mi smo u potrazi za srećom, ona je postala temeljni imperativ naših života. Jesmo li i zašto zasluge i krivnju za našu sreću, prepustili u ruke partnera?

Riječi i osjećaji

Pretačemo li svoje osjećaje u riječi? Komuniciramo li jasno svoju ljubav, naklonost, bijes ili ljutnju? Komunikacija je temelj svakog odnosa, pa i onog ljubavnog, bračnog, partnerskog. Kakvi ste s riječima?

Ljubav

Znamo li uopće što je ljubav? Koliko smo je spremni dati i pokazati i koliki nam je kapacitet za primiti ljubav? Ljubav je važna, možda i najvažnija, slažu se Milana, Mila i Nikola, evo što kažu kako oni stoje s ljubavlju.

Male stvari

Male stvari, geste, djela ne koštaju ništa, a puno vrijede. Bez njih nema dobrog odnosa. Što male stvari zapravo jesu?

Blokade i sram

Što nas točno blokira da budemo sretni, da volimo i budemo voljeni? Jesmo li osvijestili svoje rane iz djetinjstva i koliko one utječu na naše veze? Zašto želimo mijenjati one osobine partnera koje su nam se nekada svidjele?

Gloria: Što nam se događa kad razum prevlada osjećaje govore Mila, Milana i Nikola

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Newsletter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Obavijest o obradi osobnih podataka