+385 (0)1 485 4441
RTL je blogericu Freyu snimao na 'vampirskom faceliftu' u Poliklinici Milojević
RTL je blogericu Freyu snimao na 'vampirskom faceliftu' u Poliklinici Milojević 28. lipnja, 2021.

Poznata blogerica Tena Varga poznatija na društvenim mrežama kao Freya pred kamerama RTL televizije otkrila je sve svoje estetske zahvate. Došla je u Polikliniku Milojević na tretman Plazma PRGF, a sve je zabilježio Rtl Exclusive.

Koje je sve tretmane do sada radila i zašto, koji joj se najviše sviđa saznajte u prilogu RTL Exclusivea na ovoj poveznici.

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Nova Ves 17 (Centar Kaptol)
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka