+385 (0)1 485 4441
Popusti u travnju na oblikovanje tijela i epilaciju 12. travnja, 2019.

30% POPUSTA NA OBLIKOVANJE TIJELA I 40% NA LASERSKU EPILACIJU

Med Contour uređaj pripremit će vaše tijelo za ljeto

Med Contour kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju za nekirurško oblikovanje tijela, smanjenje masnih nakupina, uklanjanje celulita te zatezanje kože lica i tijela. Brzo, učinkovito i bezbolno. Popust od 30% možete ostvariti u travnju.

Saznajte više o tretmanu na poveznici o Med Countouru >>

Bezbolna epilacija dlaka laserom uz slavljeničkih 40% popusta

Fast diode laser je najbolji način bezbolnog uklanjanja neželjenih dlačica za sve tipove i boje kože. Jedinstven dizajn i duga valna duljina obećavaju efikasan, siguran i trajan rezultat. Laserskom epilacijom neželjene se dlačice trajno uklanjaju. Popust možete ostvariti u travnju.

Saznajte više o tretmanu Fast diode laserom >>

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka