+385 (0)1 485 4441
Kako usporiti starenje kože? Debata dr. Željana Bolanča vs dr. Nikola Milojević
Kako usporiti starenje kože? Debata dr. Željana Bolanča vs dr. Nikola Milojević 20. svibnja, 2020.
Starenje kože ne možemo spriječiti, ali možemo ga usporiti. Kako to najbolje učiniti, otkrili su nam dermatologinja Željana Bolanča i estetski liječnik Nikola Milojević u debati koja će vam pomoći u odluci na koji način održavati mladenački izgled kože.
Dermatologinja i estetski liječnik Poliklinike Milojević odgovaraju na pitanje: Koga pitati za savjet kako biste usporili starenje kože?

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka