+385 (0)1 485 4441
Harper's Bazaar: Everything you need to know about non-surgical eye bag removal
Harper's Bazaar: Everything you need to know about non-surgical eye bag removal 04. rujna, 2019.

Dr. Milojević za Harper's Bazaar govori o uklanjanju podočnjaka dermalnim filerima

Popularni američki ženski magazin Harper's Bazaar čitateljima je u temi pod nazivom "Sve što trebate znati o ne kirurškom uklanjanju podočnjaka" predstavio najnovija postignuća u uklanjanju podočnjaka. Kao najprimjerenijeg suradnika za tekst o tretmanima uklanjanja podočnjaka odabrali su našeg doktora Nikolu Milojevića koji je govorio o uspješnoj primjeni dermalnih filera.

"Dr. Nick Milojević, jedan od vodećih britanskih estetskih liječnika i vlasnik klinike 'Milo', bio je jedan od prvih liječnika u Velikoj Britaniji koji su primijenili ovaj tretman. Sada, njegova klinika provodi oko 10 do 15 tretmana dnevno" između ostalog stoji u tekstu Harper's Bazaara kojeg u cijelosti možete pročitati i u njihovom online izdanju ovdje

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka