+385 (0)1 485 4441
Estetica.hr:"Doktor Nikola Milojević: Nicole Kidman je ipak mrvicu pretjerala"
Estetica.hr:"Doktor Nikola Milojević: Nicole Kidman je ipak mrvicu pretjerala" 07. prosinca, 2020.

"Podbuhla”, "zategnuta”, "plastična”, "zamrznuta”… Otkako je "The Undoing” stigao na repertoar ljubitelja serija, ne prestaju pljuštati komentari na račun izgleda glumice Nicole Kidman. Opravdano? Pa… svatko ima svoje mišljenje. Za poklonike lika i djela jedne od najvećih glumica današnjice gotovo je bogohulno komentirati estetske korekcije kojima se podvrgnula. Drugi pak smatraju da nedodirljivih nema - pa stoga komentiranje izgleda javne osobe ne smatraju nekim velikim zločinom.

Koplja se lome i oko pitanja je li pomlađivanje utjecalo na njezinu glumu. Je li njezino lice i dalje ekspresivno, može li dočarati široku lepezu emocija koje se očekuju od glumice njezinog kalibra? Je li odsad osuđena samo na role "bogatih Njujorčanki” ili repertoar potencijalnih uloga ipak nije dramatično smanjen? To će najbolje znati ona sama, i, naravno, redatelji.

No, kao portal koji se bavi estetikom, zamolili smo dr. Nikolu Milojevića, jednog od najpopularnijih domaćih estetskih liječnika, da nam kaže što misli o njezinom izgledu.
"Veliki sam fan Nicole Kidman otkako se pojavila tamo negdje osamdesetih godina. Otada pratim i njezin rad, i njezin izgled. Puno prije serije The Undoing ona se na kongresima estetske medicine spominje kao primjer glumice koja je pretjerala, kojoj se lice nakon svih estetskih korekcija jednostavno zamrznulo. Zapravo, ova glumačka diva odavno je počela pretjerivati s botoksom i filerima, i već smo se na to nekako naviknuli. Postalo je dio njezinog glumačkog izričaja. Smatram da u novoj seriji - koja je ponovno aktualizirala Nicolein izgled - njezina mimika dolazi do izražaja mnogo više nego prije. Izgleda prirodnije nego u prethodnim ostvarenjima, a primijetit ćete da se vide njezine nazolabijalne i marionetske bore, a i na čelu mimika više dolazi do izražaja.

Naravno, još se vidi da je pretjerala i lice joj izgleda prenapunjeno”, otkrio je ovaj renomirani zagrebački liječnik, koji iza sebe ima 15 godina iskustva i 40.000 aplikacija filera i botoksa. Iznimka ili pravilo? Je li Nicole Kidman iznimka ili samo jedna u nizu glumica koje nastoje udovoljiti okrutnim zakonima Hollywoda - koji osim spektakularne glume zahtijeva i vječnu mladost? "Ja bih rekao da među glumicama imamo puno primjera umjerene, pravilne primjene botoksa i filera. Recimo, odlično to rade Jennifer Aniston, Sandra Bullock, Halle Berry… One u svojim pedesetima izgledaju zaista fantastično, a sve to zahvaljujući tzv. ‘no trace face’ pristupu, koji se temelji na tome da se znakovi tretmana - ne vide.

Nicole Kidman i dalje je fantastična glumica i mislim da joj to nije naškodilo - što možemo vidjeti i u seriji - a godinama dobiva najbolje uloge. Istina, mogla je malo pažljivije pristupiti estetskim zahvatima, poput glumica koje sam nabrojio”, završio je bez velike pompe dr. Nikola Milojević.


Pročitajte više ovdje

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka