+385 (0)1 485 4441
Dr Nikola Milojević ponovno uvršten u britanski Tatler "Beauty & Cosmetic surgery guide"
Dr Nikola Milojević ponovno uvršten u britanski Tatler "Beauty & Cosmetic surgery guide" 07. ožujka, 2018.

Stručnost dr. Milojevića prepoznao je i Tatler - britanski vodič za ljepotu i estetsku medicinu pa se londonska poliklinika Milo Clinic našla u top 4 klinike za estetske tretmane muškaraca. Zahvaljujući trinaestogodišnjem iskustvu i praćenju trendova proglašen je vodećim stručnjakom za tretmane botoxom i dermalnim filerima. Prema Tatleru, njegova je umjetnost u tome da vam izgled učini jednako mladolikim kakav vam je i duh, a koji su to tretmani, pročitajte u članku niže.

OČI VRIJEDNE NAGRADE

Upoznajte dr. Nikolu Milojevića, stručnjaka poznatog kao 'Kralj botoksa'. On će vam - sasvim doslovno - otvoriti oči za divan svijet neinvazivnih kozmetičkih postupaka.

S više od 13 godina iskustva u nekirurškim zahvatima i impresivnim obiteljskim nasljeđem (njegov je otac bio jedan od europskih pionira u modernoj plastičnoj kirurgiji), dr. Nikola Milojević nalazi se na prvoj crti estetske medicine. Najveći stručnjak za botox i dermalne filere, pažljivo je pratio kako se trend kreće od 'dajte mi sve što imate' prema 'manje je definitivno više'. Njegovo je ime na (savršeno popunjenim) usnama osoba na A-listi, jer u klinici Milo klijenti dobivaju upravo ono što žele uz najmanju količinu strke. Njegova je umjetnost u tome da vam izgled učini jednako mladolikim kakav vam je i duh.

UŽITAK ZA OČI

Nekoć ekskluzivna domena kirurga, blefaroplastika - umjetnost ispravljanja znakova starenja na kapcima, kao i uklanjanje nedostataka, deformacija i promjena njihovog izgleda - sada je dostupna svima bez potrebe za zastrašujućim skalpelom.

Dr. Milojević i njegov pouzdan uređaj Plasmage promijenili su sve to nevjerojatno učinkovito. Kako funkcionira postupak Plasmage? Iz naprave izlazi malena munja koja tkivo zagrijava tako brzo da nema vremena da koža izgori, a nepotrebno tkivo jednostavno ispari.

Plasmage je dramatično uklonio potrebu da se podvrgnu kirurškoj blefaroplastici gornjeg kapka - bez skalpela, bez operacije i bez dugog oporavka - ali s istim zapanjujućim rezultatima. Tkivo je zategnuto, podignuto, oblikovano i obnovljeno. Ovaj tretman dr. Milojević potom pojačava svojom pažljivom uporabom botoksa i punila s hijaluronskom kiselinom radi brisanja sitnih bora i pojačanja volumena, kako bi se uklonile vrećice i tamni krugovi pod očima.

Plasmage je doista čudesan tretman! Sa šest razina snage i frekvencije može se koristiti i za pomlađivanje različitih područja lica, a bezopasan je za sve tipove kože. Štoviše, cijeli postupak traje tek 15 minuta i oporavak je kratak. Rezultati su vidljivi u roku od šest do osam tjedana, a traju do 10 godina.

EKSTRA! EKSTRA! PROČITAJTE SVE O OVOME

Patite li za rosnim tenom i savršeno napućenim usnama poput Meghan Markle? Onda imate sreće, jer se talenti dr. Milojevića ne zaustavljaju pred prozorima duše.

Prvo, postupak za pojačanje usana koji je jedna forma likovne umjetnosti — suptilan, prirodan i senzualan. Koristeći samo dermalne filere koji sadrže lokalni anestetik, tim klinike Milojević može osigurati brz i bezbolan doživljaj ovog postupka. Poznat po svojoj lakoj ruci, dr. Milojević nudi i vrlo tražene "usne poput srca"; oblikujući ih tako precizno i spretno da ćete nalikovati nekome s A-liste prije nego što izgovorite "Hollywood".

SLJEDEĆE: SKIN BOOSTERS

Pomoću najnovijeg izuma, Restylane Vital Skinboosters, čudesni tim liječnika klinike Milojević doslovno može vratiti sat unatrag pomlađujući lice, ruke i dekolte. Vrativši hijaluronsku kiselinu koju priroda tako okrutno oduzme, Restylane Vital vlaži kožu iznutra i pruža dugotrajnu hidrataciju koja joj daje trajno mladenački sjaj. Konačno, ćete biti spremni za snimanje izbliza.

Dr Nikola Milojević ponovno uvršten u britanski Tatler "Beauty & Cosmetic surgery guide"
Fotogalerija

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka