+385 (0)1 485 4441
"Aesthetics Journal": Dr Nikola Milojević uspoređuje modernu estetsku medicinu u Hrvatskoj i Engleskoj
"Aesthetics Journal": Dr Nikola Milojević uspoređuje modernu estetsku medicinu u Hrvatskoj i Engleskoj 12. ožujka, 2018.

Kao vlasnik dviju poliklinika, jedne u Zagrebu i druge u Londonu, dr. Nikola Milojević usporedio je razlike u pristupu estetskoj medicini te u zastupljenosti tretmana u pojedinoj klinici. I u Hrvatskoj i u Velikoj Britaniji tražen je 'prirodan izgled' pa u obje klinike dr. Milojević bilježi porast potražnje za neinvazivnim tretmanima. Dok Britanci ne odstupaju od botoxa, Hrvati radije odabiru dermalne filere. Naime, prema doktorovim riječima, u Hrvatskoj mnogi i dalje botox smatraju nezdravim. Kada je u pitanju omjer muškaraca i žena, u Velikoj Britaniji čak 35% otpada na muškarce dok je u Hrvatskoj taj postotak znatno manji - tek 15% pacijenata zagrebačke poliklinike su muškarci. Koje su još razlike u traženim tretmanima ovih dviju država pročitajte u posljednjem intervju dr. Milojevića za britanski magazin Aesthetics.

"Aesthetics Journal": Dr Nikola Milojević uspoređuje modernu estetsku medicinu u Hrvatskoj i Engleskoj
Fotogalerija

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka