+385 (0)1 485 4441
"Želim se riješiti umornog izgleda očiju!" Ako je tako, dođite i isprobajte ovaj revolucionarni tretman za uklanjanje podočnjaka!
"Želim se riješiti umornog izgleda očiju!" Ako je tako, dođite i isprobajte ovaj revolucionarni tretman za uklanjanje podočnjaka! 22. listopada, 2019.

Želim se riješiti umornog izgleda očiju!, najčešći je zahtjev koji imaju pacijenti kada dođu u moju kliniku, doslovno. Tretman za uklanjanje podočnjaka o kojem pišem ovaj blog brzo je rješenje, ali takvo brzo rješenje koje daje trajne i prirodne rezultate.

Svijet estetske medicine značajno se promijenio u proteklih 15 godina. Kada sam prvi put pacijentu ubrizgao botoks 2004., uklonio sam mu bore s čela, možda čak i bore oko očiju, i da, to je pacijentu dalo novi sjaj i oči bez bora, ali umorni je izgled još uvijek zapravo bio vidljiv. Tada još nismo razumjeli proces starenja i kako ga okrenuti, kao što je slučaj danas, makar smo već tada, pored botoksa, imali i prve dermalne filere hijaluronske kiseline, no sve za što smo ih koristili, bile su nazolabijalne bore i tretmani povećanja usnica - ništa više od toga!

Vratimo li se još malo unazad, oni koji su pratili moj rad tijekom protekla dva desetljeća, znaju da je moj otac, prof. Boško Milojević, jedan od pionira moderne estetske kirurgije, otvorio svoju kliniku još 1967. godine u Zagrebu i da je ona bila jedna od prvih privatnih europskih klinika za estetsku kirurgiju. Oduvijek sam se ugledao na njega i želio učiti od tog velikog čovjeka, no sudbina je htjela da ostanem bez oca u mladim danima, i moja je karijera krenula drugim putem.

Nakon medicinskog obrazovanja u Londonu, postao sam nekirurški estetski doktor, i danas sam jako ponosan zato što nastavljam očev rad, ali na vrlo moderan način, u svijetu botoksa, filera, igala, sondi, lasera, matičnih stanica i faktora rasta. Svijet estetike koji sada može minimalno invazivnim zahvatima prirodno pomladiti, bez skalpela, bez rizika, bez čekanja. Sada možemo izvesti gotovo sve i ispraviti gotovo sve nekirurški služeći se najmodernijim metodama koje imamo na raspolaganju, i to je stalno-rastuća i stalno-razvijajuća grana medicine, što je jako uzbudljivo. Sada možemo filerima izravnati nos u dvije minute, riješiti se podočnjaka na isti način, izvesti nekirurški lifting cijelog lica, oblikovati tijelo nekirurški bez liposukcije, i lista se nastavlja. 2008. godine nije bilo tako!

Tada sam radio i do 40 tretmana botoksom na dan, neizmjerno u njima uživao, ali osjećao sam se kao čovjek s jednim hitom, a nikako kao značajan plastični kirurg koji sam želio biti kao dijete. Pa kada su 2008.-2010. u svijet estetske medicine ušli novi napreci, ja sam bio prvi u redu za prijave na napredne tečajeve za ravnanje nosa, uklanjanje podočnjaka, popunjavanje obraza, ravnanje vilica, čak i za povećanje grudi korištenjem dermalnih filera hijaluronske kiseline. Uzbudljiva vremena! Osjećao sam se poput feniksa koji se diže iz pepela - odjednom sam mogao obavljati sve one nekad samo kirurške zahvate na veoma moderan nekirurški način.

1. svibnja 2008. - vrlo dobro pamtim taj datum! Prva obuka koju je vodio okuloplastični kirurg Raman Malhotra u centralnom Londonu o tome kako se riješiti podočnjaka, udubina i tamnih kolutova, umornih očiju i gubitka volumena oko očiju. Dotad je ubrizgavanje dermalnih filera oko očiju bilo kontraindicirano, no s pojavom novih naprednih Restylane dermalnih filera, uz novu rafiniranu tehniku injektiranja, odjednom smo mogli smanjiti i izbrisati podočnjake! I odlučili smo biti hrabri, što se itekako isplatilo.

U redu, vjerojatno sam naslijedio talent u rukama od moga oca, ali ništa te ne može učiniti dobrim kao praksa i iskustvo. Dok su se ostali doktori još uvijek bojali ovih zahvata, koji su toliko blizu očiju - bojali su se kvržica, oteklina ili loših rezultata, ja sam i te zahvate postavio na svoju internetsku stranicu, i studiozno sam se i hrabro odlučio izvoditi što više njih, a bilo ih je zaista puno!

Pacijenti u suvremenom svijetu, posebice moderni milenijalci, vole brzi photoshop tretman. Brz, lagan, bez rizika, ali s dobrim rezultatom. Čim su pacijenti doznali za moje tretmane za podočnjake (a dr. Malhotra i ja smo zapravo bili jedina dva doktora koji su izvodili taj zahvat tijekom sljedećih par godina), dolazilo ih je sve više. Nakon press konferencije za Galermu (tadašnji Q-med) i članka u Daily mailu koji je opisao zahvat (izveo sam ga na novinarki s izvrsnim rezultatima i ona je objavila fotografije), odjednom nismo imali slobodnog termina za naše pacijente. Ubrzo smo na Googleu postali broj jedan na svijetu za ovaj zahvat, i ja i dan-danas imam pacijente koji iz Islanda, Amerike, Rusije ili Nigerije (da navedem samo neke) lete u London, ili pak u Zagreb u moju kliniku samo zbog ovog nekirurškog zahvata.

Danas je upravo ovo moja glavna subspecijalizacija, i izveo sam preko 8000 zahvata na podočnjacima, a svi su od reda bili sretnog ishoda, s minimalnim nuspojavama i čekanjem, svi s izvrsnim dugotrajnim rezultatima koji su uvijek prirodni. Ako je i bilo nešto oticanja nakon par tjedana, što je jako rijetko, koristio sam svoju posebnu vibracijsku masažu koja je uvijek efektivna.

Jednostavno obožavam ovaj tretman - često se šalim da bih ga mogao izvesti zatvorenih očiju. Zovem ga wow tretman jer ima taj wow efekt. Čak i najveći podočnjaci mogu nestati za samo pet minuta, kao čarolijom - iako ih nismo uklonili, oni nestaju! Moji pacijenti više ne izgledaju umorni, niti se osjećaju umorni - osjećaju se odlično i jako jako sretno...

Više o tretmanu pročitajte ovdje.

"Želim se riješiti umornog izgleda očiju!" Ako je tako, dođite i isprobajte ovaj revolucionarni tretman za uklanjanje podočnjaka!
Fotogalerija

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka