+385 (0)1 485 4441
Pogledajte tri sjajna makeovera nekirurškim faceliftingom (VIDEO)
Pogledajte tri sjajna makeovera nekirurškim faceliftingom (VIDEO) 21. veljače, 2018.

Tri dobitnice nagradnog natječaja ispričale su svoje priče. Što su željele izmijeniti na licu, što drugi misle o njihovom izgledu i kako izgled utječe na njihovo samopouzdanje povjerile su dr. Nikoli Milojeviću. Koristeći botox i dermalne filere dr. Milojević napravio je nekiruški facelifting, uklonio je bore, podignuo obraze, popunio usne i izbrisao umor s lica naših pacijentica.

Tri dame su se prepustile dr. Nikoli Milojeviću (Milo Clinic, London i Poliklinika Milojević, Zagreb) kako bi se pomladile i uljepšale prirodnim putem. Sjajne učinke tretmana nekirurškim faceliftingom pogledajte u videu:

Kontakt

Poliklinika Milojević, Zagreb
Gundulićeva 40
10000 Zagreb, Hrvatska
Telefon: +385 (0)1 485 4441
E-mail:

Dogovorite termin

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima, jest da zakažete termin i dođete na razgovor. S našim stručnim osobljem možete razgledati Polikliniku, doznati sve što vas zanima o zahvatima i aparatima. Liječnik će u razgovoru saslušati vaše potrebe i očekivanja, te sukladno tome savjetovati vas o odgovarajućim tretmanima iz naše široke ponude. Osim toga, možete isplanirati tretmane, dogovoriti se za cijenu usluge ili paketa usluga te saznati načine plaćanja. Neki naši tretmani traju tako kratko da ih je moguće obaviti i tijekom konzultacija. Jamčimo vam najviši standard usluge, najkvalitetnije preparate i aparate koji daju najbolje rezultate.

Newsletter
Obavijest o obradi osobnih podataka